Σε δίκη 8 αγρότες για το μπλόκο του Πολυμύλου το 2016



tcyckucuktcukcuc

ΚΚΕ: Η τρομοκρατία των αγροτοδικείων δεν θα περάσει

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στήνει νέα αγροτοδικεία. Σέρνει σε δίκη 8 αγρότες για το μπλόκο του Πολυμύλου το 2016 με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών κατά συρροή και κατά εξακολούθηση.

Στόχος τους η καταστολή και τρομοκράτηση των αγροτών που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να παραμείνουν στην γεωργία, ενάντια στη πολιτική που τους καταδικάζει στο φτώχεια και στο ξεκλήρισμα.

Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες και θα βάλει φρένο στους δίκαιους αγώνες για το ψωμί των οικογενειών τους, ότι θα βάλει εμπόδια στις αγροτικές κινητοποιήσεις που προετοιμάζονται.

Θα βρει απέναντί της όλο το λαό της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι μια επιλογή έχουν μπροστά τους: Με οργάνωση, αγώνα και συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα, να βάλουν φρένο στον αυταρχισμό και την ποινικοποίηση των αγώνων και να ανατρέψουν την πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, που επιδιώκουν να τους πετάξουν έξω από τα χωράφια τους, γιατί έτσι συμφέρει μια χούφτα μονοπωλίων, που θέλουν να λυμαίνονται το χρυσοφόρο κύκλωμα της παραγωγής, της μεταποίησης, της εμπορίας των αγροτικών προϊόντων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε δίκη 8 αγρότες για το μπλόκο του Πολυμύλου το 2016

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.