Ανοίγει ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης



12239315_1153315668030482_3975954832374001291_o

Από 14 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.

Το εγχείρημα αυτό έγινε για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια και φέτος αποφασίστηκε να γίνει ξανά η συγκεκριμένη προσπάθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται θα είναι πολλές και θα περιλαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών, θεατρικές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους των Χριστουγέννων. Επίσης θα υπάρξει Χριστουγεννιάτικη αγορά, τοπικά προϊόντα, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και πολλές εκπλήξεις!

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

13 σχόλια στο άρθρο “Ανοίγει ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης

    1. Ε ναι, αμα αρχιζουμε με ωχ, που να δούμε προκοπη σε αυτον τον τοπο. με γκρινια και μιρλα, δεν παμε μπροστα φιλε-φιλη..

      1. Ντινα….. Συμφωνώ απόλυτα.. Λιγο περισσότερη θετικη ενέργεια καί λιγότερη καχυποψία !!!!!μπορούμε να εχουμε…. ????νομιζω θα βοηθούσε γενικά!!!

  1. Πάρε πάρε κόσμε!Βρακιά κάλτσες,εδώ το καλό πανηγύρι!Όταν θα βρουν ένα σωστό μέρος να το κάνουν και να επενδύσουν σε αυτό(όχι με πουρδες να βάψουμε αυγά…)τότε μια πόλη που κατ’ εξοχήν χειμωνιάτικη θα θυμίζει περισσότερο Χριστούγεννα από οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ελλάδα…

  2. Φεύγα ρα να μη σι φτυσου!

    - Edit

    Απαντήστε

    Πάρε πάρε κόσμε!Βρακιά κάλτσες,εδώ το καλό πανηγύρι!Όταν θα βρουν ένα σωστό μέρος να το κάνουν και να επενδύσουν σε αυτό(όχι με πουρδες να βάψουμε αυγά…)τότε μια πόλη που κατ’ εξοχήν χειμωνιάτικη θα θυμίζει περισσότερο Χριστούγεννα από οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ελλάδα…

  3. καθε προσπαθεια ειναι θετικη αλλα πρεπει ολοι να συμμετεχουν εννοω τους φορεις δημου περιφερειας κ.τ,λ. για να γινει καλυτερο ολοι πρεπει να βοηθησουν και να μαθουμε να στηριζουμε οτι γινεται στην πολη μας

  4. Είναι 5 Δεκεμβρίου, δεν ξέρει κανένας τίποτα, δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά και θέλετε να το πάρουμε σοβαρα;

  5. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΕ?
    ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ?
    ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.