Πληρώνει το Europa League στην τελευταία αγωνιστική



8888jytrsj6trajtrstsyuuiyt

Τελευταία αγωνιστική του Europa League σήμερα, με την πρόκριση να είναι ανοιχτή στους περισσότερους ομίλους, ενώ υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της ΑΕΚ. Προβάδισμα έχουν τα πολλά γκολ σε αρκετά από τα σημερινά ματς, ενώ για περισσότερες προτάσεις στοιχήματος μπορείτε να δείτε τα προγνωστικά του Foxbet στην ενότητα https://www.foxbet.gr/prognostika-stoiximatos.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοδο φόρμας το διάστημα αυτό και ταξίδεψε στην Αυστρία, όπου θα παίξει για δύο αποτελέσματα ώστε να βρεθεί στους «32» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Χιμένεθ θα έχει τη συμπαράσταση 2,500 χιλιάδων φιλάθλων της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει αήττητη στον όμιλο (1Ν-4Ι-0Η). Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο στόπερ Τσότσιτς, ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο μέσος Σιμόες. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, παίζουν με μοναδικό στόχο τη νίκη, την οποία όμως αγνοούν στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους στην Ευρώπη (0Ν-2Ι-5Η). Αρκετά προβλήματα για ακόμα μία φορά για τους Βιεννέζους, οι οποίοι στο πρωτάθλημα πήραν εντός έδρας ισοπαλία από τη Σάλτσμπουργκ. Η εικόνα των δύο ομάδων δίνει σημαντικό προβάδισμα στο αμφίσκορο, το οποίο το συνδυάζουμε στο combo με το X2.

Περνάμε στον 10ο όμιλο, όπου για μία θέση στην επόμενη φάση θα παλέψουν οι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ζόρια. Οι Ουκρανοί υποδέχονται τους Βάσκους σήμερα και είναι αναγκασμένοι να ψάξουν μόνο τη νίκη ώστε υπερκεράσουν το -2 της βαθμολογίας. Ο τεχνικός της Ζόρια έχει μόνο μακροχρόνιες απουσίες, ενώ ο ψυχρός καιρός θα είναι υπέρ της. Οι Βάσκοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, όμως όπως τόνισε και ο τεχνικός τους Θιγάντα, δεν θα αγωνιστούν για την ισοπαλία. Σημειώνεται πως σε αντίθεση με άλλα ευρωπαϊκά φετινά παιχνίδια της, η Αθλέτικ θα κατεβάσει σήμερα βασική ενδεκάδα. Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, αμφότερες είναι ικανές να σκοράρουν, επιλογή που τη βρίσκουμε σε ικανοποιητική απόδοση.

Κλείνουμε με τον 12ο όμιλο και το ντέρμπι για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Ζενίτ. Η Σοσιεδάδ αν και είχε το προβάδισμα στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, ηττήθηκε στο τέλος με 2-1 και πλέον αγνοεί τη νίκη για τρία παιχνίδια. Σήμερα θέλει μόνο το τρίποντο για να πάρει την πρωτιά του ομίλου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχει νικήσει και τα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Europa League. Οι Ρώσοι επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας της Ουράλ με 2-1 για τη Ρωσική λίγκα, όπου εξακολουθούν να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι… του τίτλου. Χωρίς βασικές απουσίες η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που είναι ικανή να βρει δίχτυα στις αντεπιθέσεις. Και οι δύο δεν έχουν τις καλύτερες… άμυνες και η ανάγκη των γηπεδούχων να ανοιχτούν, δίνει προβάδισμα στο over 2,5.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.