Με 35 αθλητές η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο 4ο Baby Cup στη Λάρισα



88zkluyrfulyfdruklyfrdkuydrfuyk

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην πόλη της Λάρισας διεξήχθη το 4ο Baby Cup με διοργανωτή τον Α.Σ. Λάρισας. Περισσότεροι από 500 αθλητές έλαβαν μέρος από διάφορα μέρη της χώρας μας. Μια διοργάνωση που σαν στόχο είχε να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας αθλητές να αγωνιστούν, να δοκιμαστούν και να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες.

Την αποστολή συνόδευσαν οι επτά προπονητές του Συλλόγου: 1)Αλμασίδης Χρήστος, 2)Δόδουρας Γεώργιος, 3)Κουτρότσιου Αναστασία, 4)Διάφας Αργύριος, 5)Αλμασίδου Σταυριάνα, 6)Πράσσος Ευάγγελος και 7)Τεληκωστόγλου Αποστόλης. Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι οι: 1)Αλμασίδου Κωνσταντίνα, 2) Κουτρότσιου Κωνσταντίνα, 3)Κωστογλίδης Στέλιος, 4)Κοντός Παντελής, 5)Σκλιβάνος Γιώργος, 6)Γούσια Δήμητρα, 7)Καραμάρκου Άννα-Μαρία, 8)Καραμάρκου Ελένη-Μαρία, 9)Νικολαΐδης Άγγελος, 10)Τσακιρίδης Κων/νος, 11)Χατζηλαζάρου Αντώνης, 12)Κακουλίδου Μαριλένα, 13)Μιχαηλίδης Γιώργος, 14)Ζυμάρας Ιωάννης, 15)Καλημέρης Γιώργος, 16)Παπαδόπουλος Δημήτρης, 17)Κωστογλίδης Θοδωρής, 18)Αναστασιάδης Κων/νος, 19)Γκαραβέλας Θανάσης, 20)Παπαδόπουλος Ιωάννης, 21)Αλμασίδου Χρύσα, 22)Καρατζέτζος Στάθης, 23)Καραγιάννη Αρετή, 24)Μυλωνά Γεωργία, 25)Κεχαγιάς Άνθιμος, 26)Γιαννόπουλος Χρήστος, 27)Δόκος Πέτρος, 28)Γούσια Μαρία, 29)Παπανδρέου Έλενα 30)Βουλγαράκη Χρυσούλα, 31)Μόσχος Γρηγόρης, 32)Τριανταφυλλίδης Νίκος, 33)Λαζαριώτης Γιώργος, 34)Λαζαριώτης Ελευθέριος, 35)Ασμήνη Αναστασία.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος από την παρουσία των αθλητών του Συλλόγου μας σε αυτή την διοργάνωση, τρεις μήνες μετά την ενσωμάτωση των περισσότερων αθλητών που συμμετείχαν στην αγωνιστική ομάδα είδαμε ξεχωριστές επιδόσεις και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς που δουλεύουμε καθημερινά αλλά και για τους ίδιους τους αθλητές που αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην προπόνησή τους. Ήθελα να συγχαρώ όλους όσους έλαβαν μέρος για την συμμετοχή τους αλλά και για την αγωνιστική τους απόδοση.

Μπορεί σε αυτές τις ηλικίες να μην έχει νικητές ή ηττημένους αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό το να βλέπεις πώς αγωνίζεται ένας αθλητής 6-10 χρονών και αυτή είναι μια ξεχωριστή χαρά, η χαρά της δημιουργίας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους γονείς όλων αυτών των αθλητών που είναι δίπλα μας και στηρίζουν κάθε επιλογή μας, που ως στόχο έχει τη βελτίωση του κάθε αθλητή χωριστά αλλά και της ομάδας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές για την άψογη συνεργασία για μία ακόμη φορά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές για την συμμετοχή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.