Τόνωση της τοπικής οικονομίας και ανάσα για την αγορά της Κοζάνης η Λευκή Νύχτα – Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



9999ikutdk7ystk6ysydsuj

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «΄1η Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη με το σύνθημα: Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ». Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από συμπολίτες μας αλλά και από πολλούς επισκέπτες που επέλεξαν να επισκεφτούν την πόλη της Κοζάνης έχοντας ως κίνητρο και αυτή την εκδήλωση, αρχίζοντας τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Όλοι οι στόχοι του Εμπορικού Συλλόγου επιτεύχθηκαν στο μέγιστο βαθμό, η πόλη και τα καταστήματα της αγοράς μας προβλήθηκαν και διαφημίστηκαν, οι φωτογραφίες των βιτρινών από τα καταστήματα μας ταξίδεψαν μέσω του διαδικτύου σε κάθε γωνιά, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Η λάμψη αυτής της Νύχτας φώτισε την πόλη μας και την αγορά της, την ανέδειξε στη θέση όπου της αξίζει κάνοντας την ακόμα πιο αξιόλογο τουριστικό προορισμό.

Τα οφέλη αυτής της επιτυχίας είναι πολλά και μεγάλα, κάποια θα φανούν μακροπρόθεσμα ενώ αξίζει να εστιάσουμε στο γεγονός της τόνωσης της τοπικής οικονομίας που μας έδωσε μια ανάσα και ταυτοχρόνως μας γέμισε με έναν αέρα αισιοδοξίας. Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν μια βαριά παρακαταθήκη για όλους εμάς που θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δίνουμε στην αγορά μας και στην πόλη μας την ευκαιρία να παρουσιάζει την ομορφιά και τις δυνατότητές της, προσελκύοντας κάθε φορά νέους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν λόγους να επιστρέφουν και να γίνονται πρεσβευτές μεταφέροντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία.

Χωρίς την οικονομική τους βοήθεια, η έκταση και το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας δεν θα ήταν αυτού του μεγέθους. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης, το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της «1ης Λευκής Νύχτας Κοζάνης» στα έγκριτα Μέσα τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους τη βραδιά αυτή, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά της Κοζάνης.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική, μαγική και κεφάτη βραδιά.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας.

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας
Δραγατσίκας Αθανάσιος            Καραδήμος Θάνος

2 σχόλια στο άρθρο “Τόνωση της τοπικής οικονομίας και ανάσα για την αγορά της Κοζάνης η Λευκή Νύχτα – Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.