Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την κοινωφελή εργασία στον Δήμο Κοζάνης



dimarxeio_kozanis

Μέχρι και την Τετάρτη 27/12/2017 στις 12 το μεσημέρι θα γίνεται η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 251 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Κοζάνης.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr). Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Βασίλης Μπουγιοτόπουλος μόνο οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και με την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών.

Οι θέσεις στο Δήμο Κοζάνης αφορούν όπως σημείωσε ο κ. Μουγιοτόπουλος ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων σε πολλές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ μέσα στο Δεκέμβριο ή στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται η προκήρυξη των 40 θέσεων μονίμου προσωπικού όπως είχε δεσμευτεί ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.