Κάλεσμα για μέριμνα αστέγων συμπολιτών του Δήμου Κοζάνης



kentro_koinotitas_kozanisΣτο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κοζάνης, επιδιώκεται η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης του Δήμου Κοζάνης.

Ειδικότερα, στοχεύει στην εξυπηρέτηση των ομάδων του Δήμου που έχουν δυσκολία κάλυψης βασικών αναγκών διαβίωσης, πρόσβασης σε κοινωνικές υπηρεσίες και κοινωνικά αγαθά, σε άτομα που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Η δράση του απευθύνεται και σε ειδικότερες ομάδες στόχου του Δήμου που βιώνουν φαινόμενα απόλυτης φτώχειας (π.χ άστεγοι, Ρομά, Μετανάστες κ.τ.λ.)

Για τους παραπάνω λόγους, καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης και των τοπικών διαμερισμάτων, σε περίπτωση που γνωρίζουν ή πέσουν στην αντίληψη τους άστεγοι συμπολίτες μας ή συμπολίτες μας που διαβιούν σε επισφαλείς συνθήκες κατοικίας, να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. εως 4:00 μ.μ.

Ο Δήμος μας είναι ο δικαιούχος εκτέλεσης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης» που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτ. Μακεδονία 2014 – 2020» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Πληροφορίες – ενημέρωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461028120
email: kentrokoinotitas@cityofkozani.gov.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.