Δείτε φωτογραφίες: Γιορτινή ατμόσφαιρα στη Σιάτιστα και τη Νεάπολη – Άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα



Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου στη Σιάτιστα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος άνοιξε την εκδήλωση δίνοντας τις ευχές του για καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν και στη συνέχεια άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακολούθησε μουσική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Βοΐου και τη χορωδία ευρωπαϊκής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» , ενώ ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας με μία όμορφη παράσταση αφιερωμένη στο νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεάπολη. Ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο με τις καθιερωμένες ευχές για τις εορταστικές ημέρες που πλησιάζουν. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

1ktdytsjkytsdyktf

 

 

 

2rjrtedsjtraszjrstjsdy

 

 

 

3jtrzskjtrskydtkuy

 

 

 

4jyyjkrtsjktrysjtrstjy

 

 

 

6hytdkyrsztkjtrsjtrdyu

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.