Ο Γιάννης Τσακιρίδης από το Αντίγονο ο 20ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών της «Γέφυρας Ζωής»



zkuytdulydultdkyduky

Άγιες μέρες και ο Σύλλογος μας, οι Άνθρωποι μας, συνεχίζουν να κάνουν ΔΩΡΑ Ζωής!

Ενημερωθήκαμε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και ήδη σήμερα δίνει το πρώτο δείγμα τελικής ταυτοποίησης και καταλληλότητας ο 20ος  συμβατός δότης Μυελού των Οστών της Γέφυρας Ζωής.

Πριν από 20 μήνες μας κάλεσαν στην Αιμοδοσία που διοργάνωναν στο Δ.Δ. Αντιγόνου να ενημερώσουμε και να πάρουμε δείγματα για Δωρεά Μυελού των Οστών.

Ο Γιάννης Τσακιρίδης, ο πιο ένθερμος ενδιαφερόμενος αφού έδωσε δείγμα μας προέτρεψε να κάνουμε γρήγορα γιατί ανυπομονεί να σώσει μια ζωή! Και να που 20 μήνες μετά, η θέληση του πραγματοποιείται, ο  Γιάννης είναι ενθουσιασμένος στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να σώσει ένα μικρό παιδάκι, όπως τον ενημέρωσαν από το ΚΕΔΜΟΠ –Χάρισε Ζωή.

Στο τηλεφώνημα που του κάναμε δήλωσε «Φίλε μου περίμενα αυτή τη στιγμή και ήρθε στο πιο όμορφο γεγονός, τα Χριστούγεννα, αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο που έχω κάνει στη ζωή μου!

Είμαι από προσφυγική οικογένεια, χάσαμε ανθρώπους μας, τα αδέρφια των γονιών μας στον ξεριζωμό, μπορούσα με τέτοια ιστορία πίσω μου να είμαι αδιάφορος; Και να σου εκμυστηρευτώ και κάτι άμεσα οικογενειακό, η δίδυμη αδερφή της γυναίκας μου αρρώστησε και πήρε μόσχευμα από τη γυναίκα μου και σώθηκε, καταλαβαίνεις πόσο ευαισθητοποιημένος είμαι; (μου έδωσε το οκ για τι δημοσιοποίηση). Καταλαβαίνεις γιατί θα τρελαθώ από χαρά εγώ ο Γιάννης ο πόντιος; Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γνωρίσω και το παιδί που θα πάρει το μόσχευμά μου, θα είναι ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια μου.»

Τι μπορούμε να πούμε για τον Γιάννη τον πόντιο, παρά μόνο ΜΠΡΑΒΟ, και η Ζωή να του φερθεί έτσι μεγαλόψυχα και να έχει χαρούμενη και όμορφη ζωή αυτός και η οικογένεια του!!!

Ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας στο www.seakozanis.gr για τις δράσεις μας ή καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία σας στα τηλ. 24610 40575 και 697 733 7561.

Όλοι εμείς, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι όσοι διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις θα κινητοποιηθούν και θα γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και μακάρι να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!

Χάρισε Ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!

Για το Δ.Σ.
Τσαουσίδης Θεόδωρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.