Ευχαριστήριο προς Σχολεία του Δήμου Βοΐου για δωρεά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο



dimos_voiouΟ Δήμος Βοΐου ευχαριστεί θερμά τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου για την συγκέντρωση και την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας και απορρυπαντικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που θα διατεθούν σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για τις ημέρες των εορτών.

Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία που ευαισθητοποιήθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου ήταν :
1ο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας
2ο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας
3ο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας
1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
Δημοτικό Σχολείο Γαλατινής
Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Εράτυρας
Νηπιαγωγείο Καλονερίου και Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου
Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζεται και σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται από τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα, από συλλόγους και φορείς του Δήμου μας, από απλούς αλλά ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, και τους ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία τους.

Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη, καλούμε τους συμπολίτες μας, που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, να επικοινωνούν με το Δήμο και με το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.