Ευχαριστήρια επιστολή από οικογένεια της Κοζάνης προς την Μαιευτική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου



mpodosakeio_22

Νοιώθοντας ευγνωμοσύνη και εκτίμηση θα θέλαμε με αυτή την επιστολή να ευχαριστήσουμε θερμά, ΟΛΟΥΣ αυτούς που γνωρίσαμε στην Μαιευτική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου όπου είχαμε την τύχη και την ευλογία να γεννηθεί το παιδί μας.

Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και άλλοι που εργάζονται εκεί που δεν αναφέρονται γιατί δεν τους γνωρίσαμε.

Ευχαριστούμε Κυρίες της καθαριότητας που καθημερινά κρατούσατε το θάλαμό μας καθαρό και που πάντα χαμογελαστές μας γεμίζατε ευχές!

Ευχαριστούμε τις Τραπεζοκόμους που με ευγένεια και ενδιαφέρον μας φρόντιζαν!

Ευχαριστούμε τις Μαίες Κα Κατερίνα Αρσενίδου, την Κα Χριστίνα Θαμνίδου, την Κα Νατάσα Πιστικίδου, και την Κα Ελισσάβετ Παλαμπουικίδου, που μας πρόσεχαν, μας εκπαίδευαν, μας καθυσήχαζαν με τέτοια προθυμία μάλιστα, κυριολεκτικά πριν προλάβουμε κάτι να ζητήσουμε και που πάντα είχαν μιά ζεστή αγκαλιά γιά το μωρό μας και μιά γλυκιά κουβέντα γιά τη μητέρα .

Ευχαριστούμε τους Κυρίους και τις Κυρίες Ιατρούς Γυναικολόγους, την διευθύντρια Κα Αντωνιάδου Καλιόππη, τον Κο Καλοκάση Θεόδωρο, τον Κο Ζαφειράκη Βασίλειο, τον πάντα γελαστό Κο Σάμεχ Άχμαντ, την κα Σοφία Τσιάμπαση γιά την εξαιρετική προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια της γέννας και τη θερμότατη στήριξη μετά την επέμβαση στη μητέρα!

Ευχαριστούμε τους Κυρίους και τις Κυρίες Παιδιάτρους τον διευθυντή Κο Κυφωνίδη Δημήτρη, την Κα Απαζίδου Ελένη, την Κα Δήμου Μαρία, την φίλη Κα Σπανού Σοφία γιά την πολύτιμη συνδρομή τους στην καλή πορεία του μωρού μας και γιά την οικεία, στοργική θα έλεγα συμπεριφορά τους, απέναντι του αλλά και απέναντι σ εμάς τους αμήχανους, άμαθους γονείς!

Ευχαριστούμε τους Κύριο Ιατρό Αναισθησιολόγο Βρανά Δημήτρη.

Αφήσαμε γιά το τέλος, εσένα αγαπημένη μας Σοφία Καλαγασίδου.

Σε ευχαριστούμε!

Γιά όλα!

Που πίστευες πάντα ότι θα τα καταφέρουμε κι ότι “δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα”!
Που ήσουν πάντα δίπλα μας απ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό (κι ακόμα είσαι)!
Που τα έκανες όλα να φαίνονται απλά και εύκολα!
Που μαζί με τους συναδέλφους σου “κέντησες” στην επέμβαση!
Που τέλος χάρη σ εσένα και την πίστη στη δουλειά σου, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου!

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήσουν εσύ!

Υ.Γ. Συγνώμη προκαταβολικά αν ξεχάστηκε κάποιος.

Με τιμή,
Μπαμπάς Μάνος, Μαμά Κική, και μικρός Γιώργος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.