Υπογραφή έργου επισκευής και συντήρησης του δρόμου από Προάστειο προς Ασβεστόπετρα Εορδαίας



ptolemaida_aerofotografia

Την προγραμματική σύμβαση του έργου της επισκευής και συντήρησης του δρόμου από Προάστειο προς Ασβεστόπετρα, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που αναλαμβάνει να το δημοπρατήσει και να το κατασκευάσει, σε εφαρμογή των εγκεκριμένων και θεωρημένων μελετών του. Να συμμετέχει στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης και να το παραδώσει στον Δήμο Εορδαίας μετά την ολοκλήρωσή του.

Ο Δήμος Εορδαίας από την πλευρά του, αναλαμβάνει να συμμετέχει στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης, να συμμετέχει με την διάθεση μηχανημάτων και προσωπικού στην υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης με βάση τις κατευθύνσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και να παραλάβει το έργο μετά την ολοκλήρωσή του.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Εθνικό ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 403.252,03 ευρώ (με ΦΠΑ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.