Εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» για τις σχέσεις τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικών επιχειρήσεων



cvbnwrtsujh5wserujdtuijyytujiΕίναι όντως το κράτος μεγάλο; Είναι η Δημόσια Διοίκηση ο μεγάλος ασθενής που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της χώρας; Υπάρχει χώρος και ρόλος για τη συμμετοχή ιδιωτών στη δημόσια διοίκηση;

Ποιες είναι οι διεθνείς πρακτικές; Προστατεύονται επαρκώς τα δημόσια αγαθά και πως στηρίζεται το κοινωνικό κράτος και το κράτος δικαίου; Εκσυγχρονισμός και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Πoιοι οι μύθοι και ποια η πραγματικότητα; Αυτά και άλλα ερωτήματα ειδικότερα για τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο καφέ «Παύλου Μελά», στην οδό Π. Μελά 6 στην Κοζάνη.

Καλεσμένοι ομιλητές ο Δημήτρης Καραθανάσης, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, ο Βασίλης Μπουγιοτόπουλος Πολιτικός Επιστήμων / Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης και ο Δημήτρης Σιόλιος, Επιχειρηματίας, που θα μας βοηθήσουν μέσα από τις τοποθετήσεις τους αλλά και μέσα από την συζήτηση που θα ακολουθήσει να δούμε τις διάφορες πτυχές του θέματος που απασχολεί είτε άμεσα είτε έμμεσα τους περισσότερους από εμάς.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ρίτα Τσιούρα.

Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.