Συνεχίζονται οι δωρεές από εταιρείες και πολίτες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



mamatsio_koz

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

Την εταιρεία «ΚΩΝ/ΝΟΣ Σ. ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ» για τη δωρεά τριάντα έξι (36) κουτιών, των χιλίων (1000) τεμαχίων, οδοντιατρικών τολυπίων, για τις ανάγκες του Οδοντιατρείου.

Την εταιρεία «MENARIΝΙ HELLAS A.E.» για τη δωρεά της, η οποία αφορά:
α) ένα οξύμετρο καρπού με καταγραφή My Spo 2 Watch,
β) ένα ΝΟΝΙΝ ΟΧΥΝ VANTAGE 9590 οξύμετρο δακτύλου χρώματος μαύρου με θήκη και γ) οκτώ (8) τεμάχια στοματορινική μάσκα σιλικόνης JOYCE Full Face PLUS-Weinmann, για τις ανάγκες του πνευμονολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Την κα Μίγγου Δήμητρα για τη δωρεά είκοσι (20) μαξιλαροθηκών και δέκα (10) σεντονιών, για τις ανάγκες της παθολογικής κλινικής.

Το Σούπερ Μάρκετ «ΛΑΔΑΣ Ι.Κ.Ε.» για τη δωρεά ενός καροτσιού για τη μεταφορά υγειονομικού υλικού, για τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Την πρότυπη αγροτική οικοτεχνία «Αρωματικά Σιδερών» για τη δωρεά τεσσάρων (4) κιλών βουνίσιου τσαγιού, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ο.Τ.Ε. νομού Κοζάνης, για τη δωρεά δύο (2) τηλεοράσεων 32’ ιντσών, για τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.

Την εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΠΙΠΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.» για τη δωρεά μίας (1) τηλεόρασης 22’ ιντσών, για τις ανάγκες της Αιμοδοσίας.

Η καθημερινή προσφορά του κόσμου ενισχύει τις προσπάθειές μας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με ΥΓΕΙΑ και κάθε προσωπική ευτυχία.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.