Δωρεά Μυελού των Οστών στην ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΚΕ Σιαμπανόπουλος Αντώνιος από τη «Γέφυρα Ζωής»



wsrthrswthrsdtryjuhrtygytΣτο λογιστικό γραφείο του Αντώνη Σιαμπανόπουλου, ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, θα είναι ίσως η τελευταία εξόρμηση για Δωρεά Μυελού των Οστών του 2017. Την Παρασκευή 22/12/2017 και ώρα 11:00 συνεργάτες του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, θα παίρνουν δείγμα σάλιου από προσωπικό και πελάτες της ΕΠΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, για εγγραφή δωρητών Μυελού των Οστών στο χώρο των γραφείων (Θεσσαλονίκης 17).

Είναι απλό και εύκολο να σώσουμε μια Ζωή!
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ – ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για όσους μας έχουν ανάγκη.

Στόχος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ να περάσουμε πανελλαδικά τους 250.000 δότες Μυελού των Οστών, ώστε να έχει ΕΛΠΙΔΑ ο κάθε ασθενής με λευχαιμία.

«Κάθε χρόνο, για χιλιάδες ασθενείς, και ειδικά παιδιά και νέους, με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μοναδική τους επιλογή για επιβίωση και θεραπεία.

Η εθελοντική δωρεά μυελού των οστών είναι μια προσφορά παρόμοια με εκείνη της αιμοδοσίας. Όμως, υπάρχει ένα «αλλά», που κάνει τη δωρεά μυελού των οστών ύψιστη προσφορά ζωής προς το συνάνθρωπο. Σε αντίθεση με τη μετάγγιση αίματος που απαιτείται συμβατότητα στην ομάδα αίματος του λήπτη και του δότη, στην περίπτωση του μυελού των οστών απαιτείται ιστολογική ταύτιση μεταξύ του ασθενή και του δότη.

*Κάθε επιχείρηση & Σύλλογος μπορεί να μας καλέσει και να προγραμματίσουμε ενημέρωση και λήψη δειγμάτων στο χώρο τους!

ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ- ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Δότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                              Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος       Διγκόλη Ζωή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.