Διαγωνισμός ζωγραφικής για δημοτικά σχολεία της πόλης και γειτονικών πόλεων από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης



Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης, σε μια διαρκή προσπάθεια να συντελέσει στην πολιτιστική και εικαστική ανάπτυξη της πόλης, διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής, στον οποίο συμμετείχαν δημοτικά σχολεία της πόλης και γειτονικών πόλεων, με θέμα: “Το δικό μου δέντρο”. Διαλέξαμε τέσσερις μικρούς καλλιτέχνες που οι ζωγραφιές τους είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σας τους παρουσιάζουμε. Θα ακολουθήσει έκθεση ζωγραφικής στο πάρκο της πόλης την άνοιξη όπου θα δείξουμε πολλά έργα των συμμετεχόντων μαθητών. Ευχαριστούμε όσους δασκάλους των σχολείων της πόλης παρακίνησαν τους μαθητές να λάβουν μέρος, καθώς και το Δημοτικό σχολείο Σιάτιστας και το Νηπιαγωγείο Ξηρολίμνης.

1η θέση, Γιάννης Κασνάκης, Στ τάξη, 11ο Δημοτικό Κοζάνης (κερδίζει 3 δωρεάν μήνες στο Εικαστικό)
2η θέση, Κυριακή Παπαδοπούλου, ΄Γ τάξη, 17ο Δημοτικό Κοζάνης (μαθήτρια του Εικαστικού)
3η θέση, Νικόλας Ντιός, ΄Β τάξη, Δημοτικό Σιάτιστας (2 μήνες δωρεάν στο Εικαστικό)
Τιμητική διάκριση, Άννα Αλεξανδρίδου, Νηπ/γείο Ξηρολίμνης. (1 μήνα δωρεάν στο Εικαστικό.)

Συμμετείχαν τα δημοτικά σχολεία 1ο, 5ο κ 15ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 12ο, 13ο, 17ο, το δημοτικό σχολείο Σιάτιστας και το νηπιαγωγείο  Ξηρολίμνης. Τα έργα ήταν 670. Στην επιτροπή ήταν οι εικαστικοί Έλενα Ζέρβα, Χρήστος Βογιατζής, Καληάνθη Βογδοπούλου, Ελένη Δινοπούλου. 

1srykdstxkduykyug

 

 

 

2dfhgtjdtghjktdhgjkgh

 

 

 

3sfghjfsgjgfjnfg

 

 

 

4sfghjfsgjgfhj

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.