Το άνοιγμα του παραδοσιακού φύλλου μπουγάτσας με το χέρι στον αέρα, το γνωστό «αερόφυλλο», παρουσίασε στο KOZANILIFE.GR ο καταξιωμένος σεφ Χρήστος Γανίτης στο νέο του κατάστημα «Φύλλο Φύλλο» στο κέντρο της Κοζάνης.
Ο ίδιος, μιλώντας στο KOZANILIFE.GR, εξηγεί τα μυστικά μιας καλής μπουγάτσας, την μακρόχρονη ιστορία της και μας λέει για τα σχέδια που έχει για το άμεσο μέλλον.
Τα εκλεκτά προϊόντα του κ. Γανίτη μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημά του «Φύλλο Φύλλο», στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 19, στο κέντρο της Κοζάνης.
Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR