Ο Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος» στην εκπομπή «Ρίζες Ελλήνων»



kyutdkytsdyktsytsdydu

Θερμής ανταπόκρισης του κόσμου έτυχε στην εκπομπή “Ρίζες Ελλήνων” του Flash Tv με τον Τέλη Βωβό ο Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας ” Άγιος Μόδεστος”, γεγονός που θεμελιώνει τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 1 Δεκεμβρίου προβάλλοντας τη Σιάτιστα μέσα από τη μουσική παράδοση, τα ήθη, τα έθιμα και τα τοπικά παραδοσιακά Εδέσματα. Το ενδιαφέρον του κόσμου εκφράστηκε μέσα από τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο στούντιο, κάτι που ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας με στόχο να αναδειχτούν η πολιτιστική κληρονομιά, η παράδοση, η ιστορία και οι δημιουργικές αξίες του τόπου μας.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Άννα Βερβερούδη, η οποία ανέδειξε επάξια το πολιτιστικό κομμάτι της Σιάτιστας, αναλαμβάνοντας αρχικά ένα Σύλλογο ολιγομελή, αλλά καταφέρνοντας με την αγάπη της για την παράδοση και τον τόπο της να αναδείξει τον Σύλλογο της σε έναν από τους πιο ενεργητικούς και δυναμικούς στην περιοχή του Βοΐου.

Άξιοι Συγχαρητηρίων είναι, ασφαλώς, τα τμήματα που συμμετείχαν στην εκπομπή και ιδιαίτερα το παιδικό τμήμα που είναι το μέλλον του Συλλόγου και οι συνεχιστές της παράδοσης.

Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν για να προβληθεί ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα στις γυναίκες του Σ που βοήθησαν στην Παρασκευή των εδεσμάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.