Υπογραφή συμβάσεων συντήρησης υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Βοΐου



s5aj6y7wsa7jue76tedkje6tjkt6e

Υπεγράφησαν σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 δύο συμβάσεις για την κατασκευή των έργων «Συντήρηση υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Νεάπολης» και «Συντήρηση υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Τσοτυλίου και Πενταλόφου» μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλου και του αναδόχου του έργου Σιαμίδη Ιωάννη και ΣΙΑ Ε.Ε.

Αντικείμενο των δύο συμβάσεων είναι η συντήρηση του δικτύου αγροτικών δρόμων των ΔΕ Τσοτυλίου, Πενταλόφου και Νεάπολης και αφορά σε εργασίες ισοπέδωσης των αγροτικών δρόμων, καθαρισμού και μόρφωσης τάφρου τριγωνικής διατομής παραπλεύρως των δρόμων και κατασκευής υπόβασης. Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες, καθώς ο Δήμος Βοίου είναι κατά κανόνα αγροτικός με κύρια απασχόληση των κατοίκων και κύριο εισόδημα από την αγροτική απασχόληση, είναι πολύ μεγάλος σε έκταση και με έντονο ανάγλυφο, με μεγάλο πλήθος και έκταση αγροτικών δρόμων. Επίσης το αγροτικό δίκτυο λόγω των βροχοπτώσεων και των χιονοπτώσεων παρουσιάζει σημαντικές φθορές οι οποίες απαιτούν άμεση αποκατάσταση.

Η χρηματοδότηση των δύο έργων θα γίνει από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.