Παρουσίαση του βιβλίου της Μιράντας Ξαφά με τίτλο «Δημόσιο Χρέος» στην Κοζάνη



jtrj6rsj6r4asj4ra4uj5truj5htasrjtΣας προσκαλούμε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης (Ίωνος Δραγούμη 9-11, Κοζάνη), όπου ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού “Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών” σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο “Εκδόσεις Παπαδόπουλος” διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Μιράντας Ξαφά με τίτλο “Δημόσιο Χρέος”. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: κύριος Παναγιώτης Γκλαβίνης (αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στη νομική σχολή του Α.Π.Θ.), κύριος Ανδρουλάκης Ιωάννης (δικηγόρος Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της Δράσης) και η κυρία Μιράντα Ξαφά (συγγραφέας του βιβλίου, Senior Scholar στο Centre for International Governance Innovation και μέλος της ΔΕ της Δράσης). 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κύριος Παναγιώτης Πλιάτσιος (δημοσιογράφος).

Αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τη συγγραφέα κυρία Ξαφά υπάρχουν στην προσωπική της ιστοσελίδα στον διαδικτυακό τόπο http://www.mirandaxafa.com/.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για το κοινό.

Η πρόσκληση είναι αναρτημένη στη διεύθυνση https://www.facebook.com/events/361474954300691/ 

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Φιλελεύθερη Κίνηση Πολιτών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.