Εκλογές ΕΒΕ Κοζάνης, Π. Καπλάνογλου: «6 χρόνια διοικούν το ΕΒΕ Κοζάνης Σαρρής – Μητλιάγκας – Τώρα το οραματίζονται σύγχρονο και δίπλα στον επιχειρηματία;»



23516127_10214387093331718_1196110472_oΟ επικεφαλής ενός από τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία του επιμελητηρίου ο Νίκος Σαρρής με το “σύγχρονο επιμελητήριο” απαντάει σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους:

“….. να φτιάξουμε ένα επιμελητήριο που οραματιζόμαστε , ένα επιμελητήριο δίπλα στον επιχειρηματία , ένα σύγχρονο επιμελητήριο”

Κ. Σαρρή θέλω να σου κάνω μία ερώτηση σαν ελεύθερος επαγγελματίας που ανήκω στο Επιμελητήριο Κοζάνης, μαζί με τον φίλο σου κ. Μητλιάγκα του αδελφού συνδυασμού , ξέρετε για ποιον μιλάω για τον συνεργάτη σου εδώ και 6 χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, ναι καλά κατάλαβες για τον κ. Μητλιάγκα …. κ. Σαρρή …. που μαζί εκλεγήκατε το 2011 δηλαδή στις προηγούμενες εκλογές του Επιμελητηρίου μας από τον ίδιο συνδυασμό !!!

Μαζί διοικείτε το Επιμελητήριο μας τα τελευταία 6 χρόνια και οραματίζεστε μετά από τόσοοοοο πολύ καιρό να “φτιάξετε ένα σύγχρονο επιμελητήριο, δίπλα στον επιχειρηματία” , τόσο καιρό τι κάνατε ; γιατί το αφήσατε να είναι παρωχημένο και μακρυά από τον επιχειρηματία ; νομίζετε πως απευθύνεστε σε άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου;

Μπορώ να πω βέβαια πως βγάζετε μία δόση ειλικρίνειας γιατί παραδέχεστε τουλάχιστον πως έχετε αφήσει πολύ πίσω το Επιμελητήριο Κοζάνης και χρειάζεται ανθρώπους σαν εμάς νέους , με όρεξη ώστε επιτέλους να του δώσουμε την θέση που του αξίζει, την θέση του πιο σύγχρονου Επιμελητηρίου στην Ελλάδα.

Πήρατε το Επιμελητήριο Κοζάνης στο 10 , το πήγατε στο 12 , επιτρέψτε μας να το πάμε στο 100 !!! ο καιρός περνάει δεν θέλω να το δω “σύγχρονο δίπλα στον επιχειρηματία” όταν πάρω σύνταξη και πίστεψε με θέλω πάρα πολύ ακόμα !!!!

Παντελής Καπλάνογλου – Τμήμα Υπηρεσιών με τον συνδυασμό “Επιχειρηματικό Δρόμο”

2 σχόλια στο άρθρο “Εκλογές ΕΒΕ Κοζάνης, Π. Καπλάνογλου: «6 χρόνια διοικούν το ΕΒΕ Κοζάνης Σαρρής – Μητλιάγκας – Τώρα το οραματίζονται σύγχρονο και δίπλα στον επιχειρηματία;»

  1. Σαρρής και Μητλιάγκας δεν εκαναν κουμάντο, ο Κυριακίδης έκανε τόσα χρόνια, μη μπερδεύεσαι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.