Ενδιαφέρουσα ομιλία για το «Σακχαρώδη Διαβήτη» στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας



576875846756735686797647

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του «Σακχαρώδη Διαβήτη» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/11/2017 μια εξαιρετική ομιλία στο Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας με κύριο ομιλητή τον Ιατρό Παθολόγο Ιωάννη Γουγούση.

Αρχικά η υπεύθυνη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Α ΄ΚΑΠΗ Θεοδώτα Σαμαρά έλεγξε τις τιμές του Σακχάρου στα παρευρισκόμενα μέλη και στη συνέχεια ακολούθησε η εισήγηση του Ιατρού .

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα και άκρως ενημερωτική ομιλία για τα θέματα που αφορούν το διαβήτη, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης. Ο κ. Γουγούσης μίλησε διεξοδικά για τα προβλήματα υγείας που μπορούν να προκληθούν από τη νόσο και παρουσίασε, μέσα από πλούσιο οπτικό υλικό, παραμορφώσεις και δυσλειτουργίες που μπορεί να προκληθούν όταν δεν εφαρμόζονται τα σωστά πρωτόκολλα θεραπείας και δεν λαμβάνεται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Τέλος ο ομιλητής με μεγάλη προθυμία δέχθηκε από τα μέλη ερωτήσεις , οι οποίες οδήγησαν σε έναν πολύ χρήσιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.