Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



androulakis_nikos2345654

Την Κοζάνη επισκέφτηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του ως υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στην κάμερα του KOZANILIFE.GR για την ανάγκη ένωσης της παράταξης μέσα από την κουλτούρα των θέσεων, των ιδεών και της συλλογικότητας και όχι μέσω της εξουσίας. Επίσης, έκανε λόγο για ριζοσπαστική ανανέωση μέσα από πρόσωπα που έχουν την επάρκεια και τη γνώση της σημερινής πραγματικότητας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη στην Κοζάνη:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”509″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.