Σύλληψη 3 γυναικών στην Κοζάνη για κλοπές σε σούπερ μάρκετ! «Χτύπησαν» σε 4 διαφορετικά καταστήματα σε μία ημέρα



astinomia_dias1

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα super market στην Κοζάνη
Συνελήφθησαν 3 ημεδαπές γυναίκες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (07-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, τρεις ημεδαπές γυναίκες, 23, 28 και 32 χρόνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, χθες πρωινές ώρες οι προαναφερόμενες αφαίρεσαν από κατάστημα super market στην Κοζάνη διάφορα προϊόντα, ενώ λίγο αργότερα οι δυο εξ αυτών αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από το ίδιο κατάστημα επιπλέον προϊόντα, έγιναν όμως αντιληπτές από εργαζόμενη του καταστήματος και αποχώρησαν, επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τις ανέμενε η 32χρονη.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις, οι προαναφερόμενες εντοπίστηκαν άμεσα σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία και κατασχέθηκαν, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν αφαιρεθεί από άλλα -3- super market της Κοζάνης χθες τις πρωινές ώρες.

Μέρος των ανωτέρω κατασχεθέντων προϊόντων αποδόθηκε σε υπεύθυνους των καταστημάτων, ενώ από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ερευνάται η συμμετοχή των ανωτέρω γυναικών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

12 σχόλια στο άρθρο “Σύλληψη 3 γυναικών στην Κοζάνη για κλοπές σε σούπερ μάρκετ! «Χτύπησαν» σε 4 διαφορετικά καταστήματα σε μία ημέρα

  1. Τι έγινε ρε παιδιά, κλέβουν και Έλληνες -εκτός από αλλοδαπούς- σε αυτή τη χώρα;;;
    Πως έγινε αυτό;;;

  2. Οι αλλοδαποί δεν πεινάμε διότι παίρνουν από όλα τα επιδόματα ενώ οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ !!!!?¿?

  3. Καποιος λογος θα υπηρχε. Ισως πεινουσαν τα παιδια τους..βλεπετε οι Ελληνες δεν παιρνουν επιδοματα… Στα καλα του καθουμενου δεν κλεβεις. Η κριση δυστυχως εφερε πολυ κοσμο σε απογνωση.

  4. καθε μορφής έγκλημα και παραβατικότητα, βρίσκεται στο ζενίθ!
    (Βλέπε δολοφονία εφοριακού Δώρας Ζεμπερη στην Αθήνα για 25 ευρώ!).
    Τα χειρότερα έρχονται..

  5. Δεν μαρεσει να ακούω ρατσιστικά σχόλια, τι θα πει αλλοδαπός και Έλληνας? Δηλαδή οι Έλληνες είναι αγγελούδια δεν κλέβουν, δεν είναι δολοφόνοι, δεν φοροδιαφυγει κανίς κτλ? Και για επιδόματα που διάβασα 1) για να πάρεις επίδομα πρέπει να τηρείς κάποια κριτήρια ένσημα κτλ 2) επιδόματα περνούν όσοι έχουν ανάγκη Έλληνες και ξένοι .
    Όσο για το κλέψιμο υπάρχουν υπάρχουν αυτοί που κλέβουν γιατί έχουν ανάγκη άσχετος από χώρα χρώμα και θρησκεία και υπάρχουν και οι άνθρωποι που έχουν να φάνε αλλά είναι έχουν ψυχολογική πάθηση, εμμονή στο κλέψιμο ξέρω τέτοιους. Υπάρχουν παντού καλοί , κακοί, κλέφτες κτλ.

  6. Αν ήταν τρόφιμα Να αφεθούν άμεσα ελεύθερες και να πάνε ως οφείλουν τα όργανα της τάξης αναλάβουν τους ηθικούς αυτουργούς.τριακόσιοι είναι και έχουν ονοματεπώνυμο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.