Υδροδότηση εσωτερικού δικτύου υψηλής ζώνης βόρειας συνοικίας του οικισμού Γαλατινής Βοΐου



dimos_voiouΣτις 07.11.2017, ημέρα Τρίτη, διεξήχθη στο Δημοτικό Κατάστημα Ασκίου ο ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο: «Υδροδότηση εσωτερικού δικτύου υψηλής ζώνης Βόρειας Συνοικίας Οικισμού Γαλατινής Δήμου Βοΐου», προϋπολογισμού 496.504,06€ χωρίς Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός έληξε με την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου με μέση έκπτωση 57,68% και με σημειωτέα την αθρόα προσέλευση των συμμετεχόντων. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα επικυρωθεί με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βοΐου, κατόπιν των απαραίτητων διαδικασιών.

Με το ανώτερο έργο προβλέπεται η κατασκευή νέας δεξαμενής υψηλής ζώνης βόρειας συνοικίας 250 m3, στην περιοχή ‘Λόφος Αγ. Παντελεήμονα’, επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης των περιοχών του οικισμού με υψηλό υψόμετρο.

Παράλληλα, θα κατασκευαστούν νέοι τροφοδοτικοί αγωγοί, θα διακοπεί η λειτουργία τμημάτων αγωγών αμιαντοσωλήνα που διέρχονται διαμέσου ιδιοκτησιών και θα δοθεί η δυνατότητα ενδεχόμενης μελλοντικής τροφοδοσίας άλλων καταναλώσεων, στην ευρύτερη περιοχής της Γαλατινής.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.