Μεγάλη προσφορά στη φυσική γλυπτική σώματος από το Ινστιτούτο Αισθητικής Spirit



spirit17_sdfghfg

Το νέο επαναστατικό μηχάνημα φυσικής γλυπτικής σώματος LPG ENDERMOLOGIE βρίσκεται στο Ινστιτούτο Αισθητικής Spirit στην Κοζάνη, για να δώσει τη λύση σε κάθε γυναίκα, σε κάθε πρόβλημα.

Αποτελεί μια 100% φυσική λύση, απώλειας κιλών, αλλά και τοπικού πάχους, όπου μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε περίσταση ξεχωριστά.

Δείτε τα τα θεαματικά αποτελέσματα σε όσες γυναίκες χρησιμοποίησαν το LPG ENDERMOLOGIE , στο Ινστιτούτο Αισθητικής Spirit στην Κοζάνη!

Αποτελέσματα μετά από 14 συνεδρίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”512″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Αποτελέσματα μετά από 7 συνεδρίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”513″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Επωφεληθείτε της προσφοράς
40% για 14 συνεδρίες των 35-40 λεπτών+ 50% για τις επόμενες 14 συνεδρίες!
* Η προσφορά ισχύει μέχρι 31.12, αρκεί να αναφέρετε ότι την προσφορά την έχετε δει στο KOZANILIFE.GR

Ζητήστε τη συμβουλή της ειδικού και απολαύστε τα οφέλη του!

Λειαίνει την κυτταρίτιδα, σμιλεύει το σώμα!

5aerhgaeRHAERHYERTHY

Η μέθοδος Endermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί την πλέον διαδεδομένη, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Είναι πιστοποιημένη από το FDA (Food & Drug Administration), τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων. Βασίζεται σε ένα ιατρικό μηχάνημα εξελιγμένης τεχνολογίας, το οποίο περιλαμβάνει ειδικές κεφαλές δύο κυλίνδρων που προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση στην περιοχή εφαρμογής.

Ράνια Σπυρίδου, Κέντρο Αισθητικής «SPIRIT»
Σμύρνης 30 & Νικομηδείας
1ος Όροφος, Τηλ.: 2461037036

rania_spiridou_logo_spirit

Aπελευθερώστε το πνεύμα σας!

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.