Εργατικό τροχαίο ατύχημα από ανατροπή Ούνιμοκ στο Ορυχείο του Νοτίου Πεδίου – Τραυματισμός 42χρονου εργαζομένου σε εργολάβο



unomok1345673567563635

Ένα ακόμη εργατικό – τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα ορυχεία της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργολαβικού εργαζόμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», στις 3.30 μ.μ. της Τρίτης στο Νότιο Πεδίο, ένα όχημα τύπου Unimog (Ούνιμοκ) εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 42χρονος οδηγός από την Πτολεμαΐδα, που εργάζεται σε εργολάβο να σπάσει το πόδι του. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε το ασθενοφόρο του Νοτίου Πεδίου με τον γιατρό εργασίας και την νοσηλεύτρια, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία. Στη συνέχεια διακομίστηκε με το ασθενοφόρο της ΔΕΗ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, ο 42χρονος υπέστη κάταγμα κνήμης του δεξιού ποδιού, οπότε θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση όμως δεν μπορεί να γίνει άμεσα επειδή το πόδι είναι πρησμένο, αλλά θα χρειαστεί να περάσουν περί τις δέκα ημέρες μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα, οπότε ο τραυματίας πρόκειται να παραμείνει αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Βεβαίως το ευτύχημα είναι ότι δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι μοναδικός επιβάτης του «Ούνιμοκ» ήταν ο οδηγός, ο οποίος εκείνη την ώρα εκτελούσε το τελευταίο του δρομολόγιο και θα σχολούσε για να πάει σπίτι του, αλλά δυστυχώς βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έπιασαν τα φρένα του οχήματος.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.