Έκθεση Τροχαίας στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς από το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς



xdteyjikdtikdtkdtikdtyikuytyu

-Την Έκθεση που θα διαρκέσει από 20 έως 24 Νοεμβρίου θα επισκεφτούν σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Καστοριάς
-Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν προσομοιωτή σύγκρουσης και ειδικά γυαλιά προσομοίωσης μέθης

Τo Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, διοργανώνει Έκθεση Τροχαίας στο Κέντρο Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, από τις 20 έως τις 24-11-2017.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, τα παιδιά θα εκπαιδευτούν με διαδραστικό τρόπο για το πώς να κινούνται με ασφάλεια ως πεζοί, ως οδηγοί ποδηλάτου και ως επιβαίνοντες σε οποιοδήποτε όχημα. Παράλληλα, θα τους δοθεί η ευκαιρία να λάβουν εικόνες και βιωματικές εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν να εμπεδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης θα υπάρχουν ζωγραφιές και διάφορες άλλες κατασκευές, (μακέτες, κολάζ κ.λ.π.) που δημιούργησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Επίσης, θα υπάρχουν προσομοιωτής σύγκρουσης, ειδικά γυαλιά προσομοίωσης μέθης και τάπητας κυκλοφοριακής αγωγής, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ενώ σε αμφιθεατρική αίθουσα θα προβάλλεται ενημερωτικό οπτικοακουστικό υλικό.

Παράλληλα, τα παιδιά που θα επισκεφτούν την Έκθεση θα εκπαιδευτούν ως προς τον ορθό τρόπο οδήγησης και μεταφοράς επιβάτη με τη χρήση ειδικών παιδικών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν για τον τεχνικό εξοπλισμό της Τροχαίας και θα λάβουν, σχετικά με το αντικείμενο της Έκθεσης, αναμνηστικά δώρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.