17 κλοπές σε σπίτια και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας από 44χρονο Αλβανό – Άλλη μία επιτυχία της Αστυνομίας



zkluydluydfluyfdulyfuklydiuli

Εξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Εορδαίας 17 περιπτώσεις κλοπών αγροικιών και αποθηκών στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας.

Δράστης ένας 44χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017.

Η δράση του 44χρονου άντρα διήρκησε πάνω από έναν χρόνο μιας και η δραστηριότητά του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016.

Έπειτα από έρευνες των Αστυνομικών και αξιοποίηση των κατάλληλων στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 44χρονου στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων καθώς και πλήθος αντικειμένων αγροτικού – οικοδομικού εξοπλισμού και ηλεκτρικών συσκευών, ενώ στο αυτοκίνητο του δράστη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 26.000 ευρώ.

6tuytkytdkydkydyu

Από το Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας εξετάζεται η προέλευση των κατασχεθέντων αντικειμένων καθώς και το ενδεχόμενο να έχουν γίνει και άλλες κλοπές από το συγκεκριμένο δράστη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή Θεοχάρη Χαράλαμπο και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, Αστυνόμο Β΄ Τσιβίκη Κωνσταντίνο-Παναγιώτη.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.