Εξαφάνιση ορειβάτη σε ορεινή περιοχή του Βοΐου – Κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του



vithos_3457563756376354

Μεγάλη κινητοποίηση από το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017 για τον εντοπισμό ορειβάτη που εξαφανίστηκε στο Βυθό του Δήμου Βοΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, από το μεσημέρι του Σαββάτου, αγνοείται ορειβάτης ηλικίας 60 ετών περίπου από την Αθήνα που βρισκόταν με την ομάδα του στην περιοχή, ενώ για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο ορειβάτης εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της περιήγησης, στην περιοχή Πράσινη Σκάλα, ενώ χαρακτηριστικό ήταν η έντονη και πυκνή ομίχλη στην περιοχή.

Ο ίδιος, το μεσημέρι στις 14:30 περίπου, κατάφερε να επικοινωνήσει με το 112 και να δώσει το στίγμα του για το που ακριβώς βρίσκεται. Το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα (18:15) είναι αρκετά δύσβατο.

Για τον εντοπισμό του ορειβάτη έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο βρίσκεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης και Γρεβενών, καθώς και εθελοντές της περιοχής, προκειμένου να συμβάλλουν στον εντοπισμό του.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.