Δυτική Μακεδονία: Στις κάλπες οι δικηγόροι για την ανάδειξη των προέδρων και μελών των νέων Δ.Σ.



dikastiria_kozanis_213

Στις κάλπες προσέρχονται αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου οι δικηγόροι όλης της χώρας, για την ανάδειξη των προέδρων και των μελών των νέων διοικητικών συμβουλίων.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης υποψήφιος για την προεδρία είναι ο Χρήστος Δημητρόπουλος, ενώ για τα 11 μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι: Νικόλαος Αγοραστός, Ιωάννης Αυγερινός, Ιωάννης Βασιλειάδης, Ιωάννης Βήττας, Αναστάσιος Γκανάτσιος, Πολυμνία Δάγκαλη, Βασίλειος Ιωαννίδης, Αχιλλέας Καγιόγλου, Θωμάς Κόμπος, Γεωργία Κανάβα, Μαρία Κωνσταντινίδου, Ευθύμιος Λιάκος, Χρήστος Λιάλιος, Ιωάννης Μπαλαμπανίδης, Σπύρος Μπαλατσούκας, Αθανάσιος Πατσίκας, Κωνσταντίνος Πελεκούδας και Ιωάννης Τσίκας.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών υποψήφιος για την προεδρία είναι ο Χρήστος Παπαϊωάννου και για το διοικητικό συμβούλιο οι: Κωνσταντίνος Βαζάκας, Γιώργος Νταγκούμας, Κώστας Παπανικολάου και Αχιλλέας Στεργιούλας.

Στο Δικηγορικό Σύλλογο Καστοριάς υποψήφιοι για την προεδρία είναι οι: Γιώργος Μπαλιάκας και Κωνσταντίνος Τραντόπουλος, ενώ για το διοικητικό συμβούλιο οι: Παναγιώτης Βακόπουλος, Κωνσταντίνος Κακαγιάννης, Ιωάννης Καραβίδας, Νικόλαος Νικολαϊδης και Μαρία Φωτιάδου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.