Στην τελική ευθεία το project Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία – Στις 25 Νοεμβρίου η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης με την Φωτεινή Αγραφιώτη



e56uhe65hued65undbu

Στην τελική ευθεία έχει φτάσει το project Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία, μια πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Κοζάνης, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και την ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ομάδες εργασίας εργάζονται σκληρά επάνω στις πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις ανάπτυξης ή διαμόρφωσης ενός νέου προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων μεντόρων.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, σε μια μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση με την παρουσία της Φωτεινής Αγραφιώτη και άλλων διακεκριμένων ομιλητών, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Το πρόγραμμα Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία υποστηρίζεται από τις επιχειρήσεις:

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Ελληνικά Πετρέλαια
ΔΕΗ
Τράπεζα Πειραιώς
Alfa Pastry

Περισσότερες πληροφορίες στο innokozani.gr

To πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στην τελική ευθεία το project Κοζάνη Ανοιχτή Καινοτομία – Στις 25 Νοεμβρίου η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης με την Φωτεινή Αγραφιώτη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.