Χάλκινο μετάλλιο η Παπαδοπούλου Δανάη για την Εορδαϊκή Δύναμη στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας Συμμετοχής Taekwondo



j6rstjktysajtrasjhtsthnthj

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η Εορδαική Δύναμη από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας συμμετοχής TAEKWONDO παίδων – κορασίδων (γεννηθέντες 2006) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων TAEKWONDO γεννηθέντες τα έτη 2003, 2004, 2005 το οποίο πραγματοποιήθηκε το 4 ήμερο 23-26 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν 1100 αθλητές/τριες.

Η αθλήτρια Παπαδοπούλου Δανάη κατέκτησε την 3η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας συμμετοχής στην κατηγορία κορασίδες 2006 -47 κερδίζοντας μια θέση στο βάθρο.

Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι αθλητές Χριστίδης Πολυχρόνης, Τσαλκιτζίδου Ειρήνη και Σάκκου Χριστίνα η οποία έχασε στον τρίτο αγώνα για τα μετάλλια.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην αθλήτρια Παπαδοπούλου Δανάη για την διάκρισή της ,στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές που συμμετείχαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.