Black Friday στην Κοζάνη: Αρκετός ο κόσμος που βγήκε στην αγορά της πόλης – Δείτε φωτογραφίες



kozani31245356425677456

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βγήκε για να ψωνίσει στην αγορά της Κοζάνης, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ημέρα προσφορών Black Friday, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κοζάνης, θυμίζοντας η πόλη κάτι από γιορτές και την κίνηση στους δρόμους αρκετά μεγάλη.

2srytjsrjjstryjyt

Κάποιοι για την καθιερωμένη τους βόλτα αλλά και πολλοί για τα απαραίτητα ψώνια τους, εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές των εμπορικών -και όχι μόνο- καταστημάτων της Κοζάνης.

Η κίνηση στα περισσότερα καταστήματα της πόλης που συμμετείχαν στο φετινό Black Friday ήταν κατά πολύ αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

3xfgnxghmnxghmhg

Αν και αρκετά διαφορετική η Black Friday σε σχέση με το εξωτερικό, φαίνεται πως αρχίζει να καθιερώνεται για τα καλά και στο καταναλωτικό κοινό της Κοζάνης. Πολλοί καταστηματάρχες δεν έκλεισαν καθόλου το μεσημέρι της Παρασκευής, διατηρώντας ενιαίο ωράριο, ενώ δεν είναι λίγα τα καταστήματα της πόλης που θα συνεχίσουν τις προσφορές τους και τις επόμενες.

5srtyjsrtjstyjytjyt

Αδιαμφισβήτητα, η ημέρα προσφορών Black Friday τόνωσε την αγορά της πόλης, ερωτηματικό όμως παραμένει εάν η αγορά θα κινηθεί με τους ίδιους ρυθμούς και κατά την περίοδο των εορτών.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Black Friday στην Κοζάνη: Αρκετός ο κόσμος που βγήκε στην αγορά της πόλης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Άμα δεν υπάρχουν προσφορές που η ελάχιστη θα είναι 40% αλλά σε όλα τα προϊόντα, κόσμο να ποδοπατιέται και να χτυπιέται ο ένας με τον άλλον για ποιος θα πάρει το τελευταίο κομμάτι που έμεινε ε τότε μην το αποκαλείται μπλακ φραϊντει, αυτο που γίνεται είναι καθαρά κοροϊδία διότι λίγες μέρες πριν από την συγκεκριμένη μέρα ξαφνικά η τιμές ανεβαίνουν και την Παρασκευή σου δίνουν την υποτιθέμενη εκπτωτική τιμή που πραγματικά είναι η ίδια τιμή του υπολοίπου χρόνου. Βρίσκεσαι στην Ελλάδα την χώρα που κατάντησε να κλέβει ο Έλληνας από τον Έλληνα δεν βρίσκεσαι στην Αγγλία ή την Αμερική που αυτή η μέρα έχει όντως πραγματική αξία και βάζουν χαμηλότερα από όλα την σκέψη τους για κατάχρηση και κοροϊδία των ανθρώπων.

  2. Μπλακ φραϊντει και μα@@@@ οι άνθρωποι που κλαίγονται για την κατάντια της χώρας και την οικονομική της κατάσταση όσο και την δικιά τους είναι πάντα πρώτη σε τέτοια ρεζιλίκια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.