Εξιχνιάστηκαν ακόμη 4 κλοπές από αγροτικές αποθήκες και εργοστάσιο επιπλοποιίας στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας



astinomia_tshirt

Ως δράστης αυτών φέρεται 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 14-11-2017 για άλλες -17- παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, ακόμη τέσσερις -4- διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από αγροτικές αποθήκες και εργοστάσιο επιπλοποιίας, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 44χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 14-11-2017 ως δράστης άλλων -17- παρόμοιων περιπτώσεων κλοπής, στην ίδια περιοχή (κλικ εδώ).

Ειδικότερα, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την ανάλυση του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο 44χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία (modus operandi) διέπραξε τις ανωτέρω κλοπές σε περιοχές της Εορδαίας κατά το χρονικό διάστημα από 31-12-2016 έως 14-11-2017, σε βάρος -4- ημεδαπών ηλικίας από 44 έως 78 χρόνων.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας εξετάζεται το ενδεχόμενο διάπραξης άλλων κλοπών από τον ανωτέρω δράστη, αλλά και η τυχόν ύπαρξη συνεργών του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.