Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Θ. Κοσματόπουλο



kosmatopoulos23423552523

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης στο δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο και στον αντιδήμαρχο Ευθύμιο Δισερή, για την υπόθεση που έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του προβλήματος με το πόσιμο νερό στην κοινότητα της Ελάτης.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από αναφορά που κατέθεσε το 2014 στην εισαγγελία Κοζάνης ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελάτης Ελευθέριος Παλούκας, για παραλείψεις στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού της Ελάτης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της κοινότητας Ελάτης Ελευθέριο Παλούκα, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Κοζάνης, το πρόβλημα που έρχεται από το παρελθόν παραμένει και σήμερα, επιρρίπτοντας ευθύνες και στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, τονίζοντας ότι οι δειγματοληψίες μέχρι και σήμερα δείχνουν την ακαταλληλότητα του νερού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος υποστήριξε ότι από την στιγμή που εξελέγη δήμαρχος, ανέλαβε την πρωτοβουλία προκειμένου οι κάτοικοι να προμηθεύονται εμφιαλωμένο νερό, έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ επεσήμανε ότι συνεχίζονται οι δειγματοληψίες νερού στην Ελάτη που δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΕΡΤ Κοζάνης – Θωμάς Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.