Στην περίπτωση της Ακρινής αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Γ. Θεοφύλακτος – Δείτε το βίντεο



theofilaktos24564564Στην περίπτωση της Ακρινής αναφέρθηκε στην την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.

Ο κ. Θεοφύλακτος επέμεινε και τόνισε την ανάγκη να οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα ξεκινήσει η διαδικασία απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης της Ακρινής -ώστε να μην επαναληφθούν τα σφάλματα των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Θετικά ανταποκρίθηκε ο Υπουργός, και έτσι θα εισαχθεί συγκεκριμένη πλέον ημερομηνία στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στις 18-10-2017.

Παραστατικά περιέγραψε ο βουλευτής κ. Θεοφύλακτος τις περιπτώσεις και την καθημερινότητα των Αναργύρων (Αμυνταίου) και της Ακρινής Κοζάνης και εξήγησε τους λόγους γιατί πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες μετεγκατάστασης και απαλλοτρίωσης των δύο χωριών (οι Ανάργυροι λόγω της κατολίσθησης και η Ακρινή επειδή κινδυνεύει να θαφτεί κυριολεκτικά από τις δραστηριότητες της Δ.Ε,Η. Α.Ε)

Ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε και στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι ισχυροποιεί γεωπολιτικά και οικονομικά την χώρα και σταθεροποιεί ακόμη περισσότερο την ελληνική Κυβέρνηση, καθιστώντας παντελώς άτοπο το αίτημα της αντιπολίτευσης για εκλογές (‘θα τις χάσετε στην ώρα τους, το 2019, μην βιάζεστε’ είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος).

Ακολουθεί το βίντεο από την ομιλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Γιάννη Θεοφύλακτου:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.