Επιτυχημένη και φέτος η 4η Συνάντηση Συνεργατών της εταιρίας «Ελληνικός Αγρός» – Δείτε φωτογραφίες



agros_ekdilosi-2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα του Event Plaza η 4η Συνάντηση Συνεργατών της εταιρίας εμπορίας γεωργικών εφοδίων και σιτηρών «Ελληνικός Αγρός» που έχει έδρα τον Βαθύλακκο Κοζάνης.

Στην εκδήλωση – θεσμό για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου για άλλη μια χρονιά, όπου παραγωγοί και εταιρείες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις πάνω στο αντικείμενό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την επιτυχημένη εκδήλωση:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”489″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.