Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνη με αντιπροσωπία της Ομάδας Φιλίας Καζακστάν – Ελλάδας



tykydtjyrtsjysjtydsyj

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Καζακστάν, συμμετείχε στην εθιμοτυπική συνάντηση της Ομάδας με την αντιπροσωπεία της αντίστοιχης Κοινοβουλευτικής Ομάδας Καζακστάν- Ελλάδας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Tasbulatov και Konurov, που έγινε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρέσβης του Καζακστάν στην Ελλάδα κ. Volkov.

Η συνάντηση ήταν σε πολύ θερμό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η εκατέρωθεν πρόθεση για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, και σε επίπεδο Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δυο χωρών, και διερευνήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε τομείς όπως οι επενδύσεις, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, θέματα τεχνολογίας, θέματα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας- Καζακστάν, θέματα Ελλήνων που προέρχονται από το Καζακστάν, και Ελλήνων που ζουν στο Καζακστάν, θέματα περιφερειακής ασφάλειας και ειρήνης αλλά και θέματα υποστήριξης ένταξης του Καζακστάν σε διεθνείς οργανισμούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βουλευτή Κοζάνης – ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.