Συνάντηση του Θέμη Μουμουλίδη με τον Δημήτρη Παπαδημούλη στις Βρυξέλλες – Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή στην Κοζάνη στο τέλος Νοεμβρίου



uytfdo7tdo76d7oid7d678iΣυνάντηση με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη είχε στις Βρυξέλλες, ο Θέμης Μουμουλίδης.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της Διακοινοβουλευτικής συνάντησης που διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες, με θέμα συζήτησης τη «Λευκή Βίβλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Μέλλον της Ευρώπης» και στην οποία συμμετείχε ο Θέμης Μουμουλίδης, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενημέρωσε τον Θέμη Μουμουλίδη για θέματα της ευρωπαϊκής πολιτικής, αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν και μπορούν να αξιοποιηθούν κυρίως στον τομέα του πολιτισμού.

Με τη σειρά του ο Θέμης Μουμουλίδης, παρατήρησε πως δυστυχώς, δεν αξιοποιούμε ακόμη όλες τις ευκαιρίες που μας δίνονται, και εξέφρασε την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Τέλος, προσκάλεσε τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να επισκεφτεί την Κοζάνη.

Η πρόσκληση έγινε δεκτή και η  επίσκεψη στην Π.Ε. Κοζάνης προγραμματίζεται για το τέλος Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη
Σκηνοθέτη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης
Μέλους διαρκών Επιτροπών Μορφωτικών
και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.