Συμμετοχή του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στην τελική φάση της άσκησης «ΤΑΜΣ Παρμενίων»



7676utyfyutfreyeerryt

Την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, παρακολούθησε μαζί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία την τελευταία φάση της εθνικής διακλαδικής άσκησης «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» 2017, στο Παρατηρητήριο «Ψηλού Στάλου», στην περιοχή Διδυμοτείχου Έβρου.

Ο κ. Ντζιμάνης μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της άσκησης συνεχάρη θερμά το προσωπικό που συμμετείχε με οποιοδήποτε τρόπο στην προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση της μεγαλύτερης διακλαδικής άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα καθώς και το υψηλότατο επίπεδο εκπαίδευσης και διακλαδικής συνέργειας των στελεχών.

Η άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ», σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων και διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βουλευτή Κοζάνης – ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.