Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Κώστα Μαυρομάτη – Ψήφισμα λόγω πένθους από τον Δήμο Εορδαίας



sillipitirio_bannerΗ αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Κώστα Μαυρομάτη, ένα δυναμικό στέλεχός της που συνέβαλε τα μέγιστα στην έναρξη της κατασκευής του πρωτοποριακού έργου της Τηλεθέρμανσης, ενώ έβαλε τη σφραγίδα του σε πολλά ζητήματα του τόπου του.

Σε όποιο πόστο κι αν βρέθηκε ο Κώστας Μαυρομάτης, στην αυτοδιοίκηση, στην εκπαίδευση ή στον αθλητισμό, έδωσε το στίγμα του.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


 Ο Δήμαρχος  Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ,  εκφράζει  τη θλίψη του για το θάνατο του Κώστα Μαυρομάτη , πρώην  Δημάρχου Πτολεμαΐδας, ενός ανθρώπου που με συνέπεια υπηρέτησε  επί σειρά ετών την αυτοδιοίκηση και τον τόπο. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


 Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Δημάρχου Πτολεμαΐδας Κωνσταντίνου Μαυρομάτη.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Συμεωνίδης Μάριος


Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απώλεια του πρώην Δημάρχου Πτολεμαΐδας κ. Κώστα Μαυρομάτη, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο εκλιπών, σε όλη του τη ζωή, σε όποια δημόσια θέση και αν υπηρέτησε, άφησε έντονο το στίγμα του ρεαλισμού, της αποτελεσματικότητας και έχοντας σαν πυξίδα, την αίσθηση του μέτρου.

Ως Δήμαρχος, διεκδίκησε και πέτυχε τα καλύτερα για την Πτολεμαΐδα. Επιπρόσθετα όμως για μας, τη μεγάλη Νεοδημοκρατική οικογένεια, θα τον θυμόμαστε πάντα ως στέλεχος πρώτης γραμμής, ως έναν άξιο και συνεπή αγωνιστή, που τίμησε αξίες και ιδανικά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της εορδαϊκής γης που θα τον σκεπάσει!

Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης


 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίασή του της 9 Οκτωβρίου 2017“ , μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Πτολεμαΐδας Κων/νου Μαυρομάτη και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Κων/νο Μαυρομάτη , ο οποίος υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί δύο συναπτές τετραετίες και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την ενεργητικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του αλλά και το πάθος του για την πρόοδο της πόλης μας και την εκτέλεση μεγάλων έργων τα οποία αναβάθμισαν την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του Εκλιπόντος .
2. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του.
4. Να γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Εορδαίας.
5. Να συνοδεύσει η φιλαρμονική του Δήμου τη σορό του εκλιπόντος
6. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου
7. Να κυματίσει μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Εορδαίας σε ένδειξη πένθους.
5. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας.

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Παντελής Παπαοικονόμου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.