Προτάσεις για ποικιλία κρεατοσκευασμάτων και εκλεκτές κοτολιχουδιές στην Κοζάνη



kreatadtejhyyejttyjtyejtytyjytjtye

Το KOZANILIFE.GR σας προτείνει από επιλεγμένα καταστήματα της Κοζάνης ποικιλία κρεατοσκευασμάτων καθώς και εκλεκτές κοτολιχουδιές

Κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα»

zzzdidima_eksoΜε υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή, το κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα», έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες, την ώρα όπου η ποιότητα των τροφίμων, είναι αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως.

Τα ποιοτικά προϊόντα είναι η προτεραιότητα του καταστήματος, ενώ εκεί θα βρείτε ανθρώπους που το πλαισιώνουν, γεμάτους διάθεση σας εξυπηρετήσουν.

Στο κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από νέες γεύσεις λαχταριστών κρεατοσκευασμάτων, μαριναρισμένα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι, έτοιμα για μαγείρεμα.

Πανσέτα σουβλάκι μαριναρισμένη, γύρος χοιρινός, μαριναρισμένο γεμιστό κοτόπουλο σε σακούλα ψησίματος, ρολό γαλοπούλας Ελληνικής, μαριναρισμένο χοιρινό κεμπάπ και κότσι και πολλές ακόμη πεντανόστιμες δημιουργίες από κρέας, που θα σας «λύσουν» τα χέρια.

Δείτε περισσότερα και φωτογραφίες – Κλικ εδώ


 

Κοτόπολις Φρέσκο Νωπό Κοτόπουλο

dgthfgjhfyjkfyhkjufyukyΣτο κατάστημα Κοτόπολις στην περιοχή της λαϊκής αγοράς στην Κοζάνη θα βρείτε φρέσκα κοτόπουλα ημέρας και μεγάλη ποικιλία από κοτολιχουδιές με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Το κατάστημα Κοτόπολις, φροντίζει την καθημερινή σας διατροφή με σεβασμό στον πελάτη και συνέπεια.

Τα φρέσκα χωριάτικα αυγά, καθώς και μια μεγάλη γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων της εταιρείας Alfa, είναι η εγγύηση των ποιοτικών προϊόντων που παρέχει στον πελάτη.

Στο κατάστημα Κοτόπολις θα βρείτε:

Φρέσκα κοτόπουλα ημέρας
Τηγάνια κοτόπουλο
Κεμπάπ κοτόπουλο
Σουβλάκι κοτόπουλο
Ρολό κοτόπουλο & ρολάκι
Αυγά χωριάτικα
Προϊόντα ζύμης Alfa

Δείτε περισσότερα και φωτογραφίες – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.