Κοτόπολις στην Κοζάνη: Τα πάντα για το φρέσκο νωπό κοτόπουλο



kotopolis3457634577345

Το κοτόπουλο είναι αγαπημένη τροφή για πολλούς. Αποτελεί μια σημαντική πηγή πρωτεΐνης που είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό μας.

Στο κατάστημα Κοτόπολις στην περιοχή της λαϊκής αγοράς στην Κοζάνη θα βρείτε φρέσκα κοτόπουλα ημέρας και μεγάλη ποικιλία από κοτολιχουδιές με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Το κατάστημα Κοτόπολις, φροντίζει την καθημερινή σας διατροφή με σεβασμό στον πελάτη και συνέπεια.

Τα φρέσκα χωριάτικα αυγά, καθώς και μια μεγάλη γκάμα κατεψυγμένων προϊόντων της εταιρείας Alfa, είναι η εγγύηση των ποιοτικών προϊόντων που παρέχει στον πελάτη.

Στο κατάστημα Κοτόπολις θα βρείτε:

Φρέσκα κοτόπουλα ημέρας
Τηγάνια κοτόπουλο
Κεμπάπ κοτόπουλο
Σουβλάκι κοτόπουλο
Ρολό κοτόπουλο & ρολάκι
Αυγά χωριάτικα
Προϊόντα ζύμης Alfa

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”487″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Φρέσκο νωπό κοτόπουλο Κοτοπόλις
Αριστοτέλους 3, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461505155
kotopolis@cyta.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.