Ο Γιώργος Καμίνης στην Κοζάνη σε ομιλία για την προεδρεία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



kaminis2345346534

Στην Κοζάνη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρεία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2017.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, που πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στις πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα, υπογραμμίζοντας ότι την επόμενη ημέρα. ο ίδιος θα είναι εδώ για να διασφαλίσει την ενότητα του νέου φορέα.

“Μπορούν όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες να ψηφίσουν” σημείωσε ο κ. Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι η ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου είναι κρίσιμη για τη χώρα. “Ο νέος φορέας θα πρέπει να είναι ενωμένος για να μπορέσει να δυναμώσει, προκειμένου να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες τομές που χρειάζεται η χώρα» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.  

Ο κ. Καμίνης τάχθηκε υπέρ μιας παράταξης που θα μιλάει με έναν νέο, σύγχρονο προοδευτικό λόγο και θα βασίζεται στις διαχρονικές αρχές και αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. “Η τομή δεξιά- αριστερά σαφώς και έχει συμβολισμούς και ιστορικό φορτίο αλλά δεν φτάνει αυτό. Μας λέει ο κ .Τσίπρας ότι είναι αριστερός και συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ. Είναι αυτό αριστερό; Για μένα, υπάρχει άλλη τομή που διατρέχει ολόκληρο το πολιτικό φάσμα: Πρόοδος ή Συντήρηση” υπογράμμισε ο κ. Καμίνης και συνέχισε: “Πρόοδος είναι να παλεύουμε για ίσες ευκαιρίες και για κοινή αφετηρία για όλους, όχι να αποδεχόμαστε ότι οι ανισότητες δεν μπορούν να καταπολεμηθούν.

Πρόοδος είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη στήριξη της νέας γενιάς της πατρίδας μας, να χτυπήσουμε την ανεργία των νέων που εδώ στη Βόρεια Ελλάδα φτάνει στο 65%. Προοδευτική πολιτική είναι να δώσουμε γενναία κίνητρα τόσο για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων όσο και για την είσοδο των νέων στην αγορά εργασίας, με στοχευμένες φοροαπαλλαγές σε επιχειρήσεις νέων, με συμπράξεις των ερευνητικών και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με τον ιδιωτικό τομέα, ώστε με οδηγό την καινοτομία να ενισχύεται η παραγωγική διαδικασία και να αξιοποιείται από τις επιχειρήσεις το μεγάλο ανθρώπινο κεφάλαιο των νέων μας, ένα κεφάλαιο γεμάτο γνώση και δημιουργικότητα. Δεν είναι πρόοδος οι μαζικές και αδιαφανείς προσλήψεις στο δημόσιο. Πρόοδος για μένα δεν είναι να συνεχίσουμε μία αγροτική πολιτική που βασίζεται μόνο σε επιχορηγήσεις. Πρόοδος για μένα είναι να επενδύσουμε στα προϊόντα μας, να συνδέσουμε την κάθε περιοχή με το συγκριτικό της πλεονέκτημα. Θέλουμε προγραμματισμό και μέθοδο. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό. Χρειάζεται απλά να εφαρμόσουμε το αυτονόητο”.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”493″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.