ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ: Θύελλα διώξεων στη ΔΕΗ με ενέργειες του σημερινού προέδρου της επιχείρησης



dei_logo1Ο Όμιλος ΔΕΗ καταρρέει και ξεπουλιέται με ευθύνη της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της Επιχείρησης.

Την ώρα που χρειάζεται η μέγιστη ενότητα στελεχών και εργαζομένων, την ώρα που η ΔΕΗ κλυδωνίζεται συθέμελα από τις πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) έρχεται ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΗ και διασπά τον παραγωγικό ιστό της Επιχείρησης δημιουργώντας θύελλα διώξεων στην ΔΕΗ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση, μαζικής υπηρεσιακής εξόντωσης των στελεχών της ΔΕΗ. Αναθέσεις και ανακλήσεις καθηκόντων, μετακινήσεις, προκηρύξεις θέσεων και “ψυγειοποιήσεις” στελεχών, αποτελούν πλέον καθημερινότητα.

Περίπου 60 θέσεις προκηρύχτηκαν μέσα σε 10 ημέρες!!!
Πολλές φορές πρόχειρα με αποτέλεσμα την ορθή επανάληψή τους!

Λήξη θητείας, αλλαγή οργανογραμμάτων και «εθελοντικές» μετακινήσεις προβάλλονται ως προσχήματα και έχουν ως στόχους την τρομοκρατία των στελεχών αφενός και το βόλεμα των “ημετέρων” αφετέρου.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ότι στην Γενική Διεύθυνση Εμπορίας χωρίς Γενικό Διευθυντή ένα χρόνο, γίνεται σημαντική αλλαγή του Οργανογράμματος.

Παράλληλα, η ανάπτυξη κέντρου «παραδιοίκησης», που επιχειρεί εναγωνίως να μεθοδεύσει τις διώξεις, είναι ενδεικτική του κατήφορου που έχει πάρει η Επιχείρηση.

Όλα τα παραπάνω, την περίοδο που η ΔΕΗ βουλιάζει υπό το βάρος των πολιτικών της Κυβέρνησης και της αδυναμίας της Διοίκησης να οδηγήσει την επιχείρηση στην ανάπτυξη.

Θυμίζοντας άλλες εποχές, «παραδιοίκηση» και Διοίκηση προσπαθούν να δημιουργήσουν μηχανισμό “αρεστό” προσωπικά στον Πρόεδρο της Επιχείρησης, ολισθαίνοντας στο δρόμο του ολοκληρωτισμού.

Οι αναθέσεις που εξαιρούνται από τα παραπάνω είναι ελάχιστες και δεν καταφέρνουν να ρίξουν στάχτη στα “μάτια”.

Η σιωπή ερμηνεύεται ως συνενοχή και οι συνένοχοι θα κριθούν από τους εργαζόμενους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, να μην σκύψουν το κεφάλι.

Όλοι μαζί μπορούμε, να σηκώσουμε το ανάστημά μας για το καλό της Επιχείρησης.

Ο ολοκληρωτισμός δε θα περάσει.

ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.