Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος στις φετινές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας



parelasi_ptolemaida1435435

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Πτολεμαΐδας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλειος Καπέλιος, για να παρακολουθήσει από κοντά τους σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας να παρελαύνουν για πρώτη φορά, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά στον εορτασμό της εθνικής επετείου, αποδίδοντας τιμή στην πόλη που τους φιλοξενεί.

Η παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και η άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη, είναι ενδεικτική της στενής συνεργασίας και των σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, με σημαντικότερο αποτέλεσμα τη λειτουργία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας. Παράλληλα, σηματοδοτεί τη βούληση και τη δέσμευση των δύο πλευρών για περαιτέρω ενίσχυση της γεωστρατηγικής σημασίας της περιοχής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος στις φετινές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.