Ο Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Βοΐου 2016



lampropoulos_dimitris234Σε απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής για το έτος 2016, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Βοΐου σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος ανέφερε κατά την εισήγησή του ότι «Το 2016 το χαρακτηρίζει μία σταθερή πορεία και σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Το 2017 οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ισολογισμού μας γεγονός που θα επιτρέψει στη διοίκησή μας να βελτιώσει περαιτέρω την καθημερινότητα του πολίτη και να υλοποιήσει σειρά έργων υποδομής που δημιουργούν συνθήκες ισόρροπης ανάπτυξης για όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας».

Αναφερόμενος στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, ο Δήμαρχος Βοΐου τόνισε ότι τα έργα που υλοποιούνται αλλάζουν την εικόνα του Δήμου, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, και παράλληλα δίνονται λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας, της καθαριότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος. «Το έτος 2016 υλοποιήσαμε έργα που αφορούν εσωτερικά και εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης οικισμών του Δήμου, ασφαλτοστρώσεις αγροτικής και εσωτερικής οδοποιίας, έργα αθλητισμού, κτιριακά έργα, συντηρήσεις οδικού δικτύου, έργα αναπλάσεων και τέλος την ηλεκτρονική υδροληψία άρδευσης με επαναφορτιζόμενη κάρτα για εξοικονόμηση αρδευτικού νερού στο Δήμο μας.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος, ενώ αναλυτική παρουσίαση του έργου της τεχνικής υπηρεσίας έκανε κατά την εισήγησή του ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Λάζαρος Γκερεχτές.

Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των αντιδημάρχων, ανά Δημοτική Ενότητα και αρμοδιότητα, καθώς επίσης το έργο και οι δράσεις των Νομικών Προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου του Δήμου Βοΐου. Απολογισμό έκανε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθέριος Τζιλίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στον αριθμό των συνεδριάσεων και αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κλείνοντας τον απολογισμό, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, το σύνολο των Δημοτικών Υπηρεσιών και τους στενούς του συνεργάτες για τη συλλογική δουλειά και τον καθημερινό αγώνα στη διοίκηση του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.