Με 55 συμμετοχές η 3η Ανάβαση Καστανιάς στις 21-22 Οκτωβρίου



xfghnjsxfgjfxsgjfjgfhΜε τις καλύτερες προοπτικές θα διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Αναβάσεων αφού στις 21-22 Οκτωβρίου θα δούμε 55 συμμετοχές στην καλύτερη Ανάβαση Καστανιάς!

Ευχαριστούμε τους οδηγούς που δήλωσαν και θα χαρούμε να τους δούμε στη μεγαλύτερη ανάβαση της Βορείου Ελλάδας με μήκος 5 χλμ. με σύμμαχο τον θαυμάσιο καιρό αυτής της περιόδου.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στον αγώνα θα δούμε φετινούς Πρωταθλητές που έρχονται καθαρά για την οδηγική ευχαρίστηση και τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει τις πλαγιές. Πολύ μεγάλη είναι και η συμμετοχή των οδηγών του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στους οποίους για φέτος ο αγώνας μετρά βαθμολογικά και αποτελούν την πλειοψηφία των συμμετοχών όπως είναι φυσικό. Στην ουσία διοργανώνονται δύο αγώνες με ξεχωριστές κατατάξεις και απονομές που θα τρέξουν την ίδια ημέρα. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δηλώσει εάν συμμετέχει στον αγώνα του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδας ή και στα δύο.

Κοιτώντας τα στατιστικά θα δούμε 37 συμμετοχές στην κατάταξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 42 συμμετοχές στην κατάταξη για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδας, αριθμός ρεκόρ για τις αναβάσεις του Κυπέλλου.

Συνδιοργανωτής του αγώνα όπως κάθε χρόνο είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενώ και φέτος ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Μακεδονίας Θράκης. Μαζί μας όπως πάντα η τοπική κοινότητα Πολύμυλου Κοζάνης που μας φιλοξενεί.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα σταθερά μαζί μας σε κάθε επιτυχημένη διοργάνωση είναι: Seajets, Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ, Κτεο Αυτοδιάγνωση, Πούτας Ασφάλειες & Οδική Βοήθεια, Express Service Kteo, ΧΛΙΑΠΑΣ Jet Oil, Εξειδικευμενο Συνεργειο Γρηγοριάδης-Ζάχος και Αρτος ψωμι & αλλα.

Τις επικοινωνίες του αγώνα θα πλαισιώσει η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης ενώ το παρόν θα δώσουν συνεργεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ, Παράρτημα Κοζάνης. Μαζί μας όπως πάντα και η Τροχαία Κοζάνης και Ημαθίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και το ΕΚΑΒ.

Το πρόγραμμα ξεκινά το πρωί του Σαββάτου με τον Τεχνικό Έλεγχο στις 08.00 στα ευρύχωρα pits επάνω στην παλιά Εθνική Οδό. Ο δρόμος κλείνει για την κυκλοφορία στις 10:00 και τις δύο μέρες. Τα χρονομετρημένα και ο αγώνας ξεκινούν στις 11:00.

Οι απονομές θα γίνουν μισή ώρα μετά τη λήξη του δεύτερου σκέλους της ημέρας στην κεντρική πλατεία Πολυμύλου.

Το ραδιοφωνικό σποτ του αγώνα παίζει σε Κοζάνη Θεσσαλονίκη και Λάρισα από τους Χορηγούς Επικοινωνίας Κοσμοράδιο 95,1 / Plus Radio 102,6 / Siera fm 105,3 / 99.5 Ο σταθμός της καρδιάς σας / DIVA 91.6 / Party 97.1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Μπαρτζώκας Δημήτριος 6953062669 Πρόεδρος ΣΜΑΚ
Τζολίδης Γεώργιος 6942264063 Γραμματέας
Γραμματεία αγώνα, fax 2461036742 Γραφεία ΣΜΑΚ

2 σχόλια στο άρθρο “Με 55 συμμετοχές η 3η Ανάβαση Καστανιάς στις 21-22 Οκτωβρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.