Amaze Boutique: Ανανεωμένο κατάστημα γυναικείας ένδυσης στο κέντρο της Κοζάνης



1amaze356475789

Για όλες τις ώρες της ημέρας, για όλες τις ηλικίες, για κάθε τύπο γυναίκας!

Ανανεωμένο και γεμάτο φρέσκια διάθεση με μοδάτα ρούχα για να κλέψετε την παράσταση σε κάθε σας εμφάνιση. Το κατάστημα γυναικείας ένδυσης Amaze Boutique, μεταφέρθηκε επί της οδού Βαλταδώρων 2, στο κέντρο της Κοζάνης και σας περιμένει για να επιμεληθεί την πιο Amaze εικόνα σας.

Ένας όμορφος και ανανεωμένος χώρος δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό για τη γυναίκα.

Στο κατάστημα Amaze Boutique, θα βρείτε επώνυμες κολεξιόν ρούχων που θα αναδείξουν το προσωπικό σας ταμπεραμέντο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ό,τι στυλ κι αν επιλέξεις θα το βρεις στο κατάστημα Amaze: Girly, classy, αυστηρό, glamorous, boho, sexy, ρομαντικό…

Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ για να τελειοποιήσετε την κάθε σας εξόρμηση.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”505″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ντυθείτε με στιλ ακολουθώντας τις διεθνείς αλλά και ελληνικές πασαρέλες

Amaze  Boutique
Βαλταδώρων 2, Κοζάνη
Τηλ.:2461400726
Βρείτε το Facebook – Κλικ εδώ
Βρείτε το στο Instagram – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.